Naaktzwemmen De Parrel

Kenmerken

Faciliteiten

  • Binnenbad
  • Waterglijbaan

Algemeen

  • Openbaar toegankelijk

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naturisten Zwemvereniging Groningen organiseert op de eerste en derde zaterdag van de maand een blootzwemuur in zwembad de Parrel. In de maanden oktober tot en met april kun je op de volgende data van 12.30 tot 13.30 uur terecht. Je kunt tot 12:45 uur binnen komen om te zwemmen.

Zwembad De Parrel heeft een glijbaan en er kan gebruik gemaakt worden van 4 bubbelbaden, daarnaast organiseren ze trimmen in het water, 1x per jaar naturistisch zwemmen in zwemparadijs Molenduinbad in Norg of bij voldoende belangstelling een naturistische fietstocht.

Data naaktzwemmen in De Parrel 2021/2022

Data in 2021: 2 en 16 oktober, 6 en 20 november, 4 en 18 december.
Data in 2022: 8 en 22 januari, 5 en 19 februari, 5 en 19 maart, 2 en 16 april.

Tarieven naaktzwemmen in Groningen
Leden kunnen, na betalen lidmaatschap, gratis zwemmen. Als je een keertje wilt zwemmen betaal je € 5. Kinderen tot en met 12 jaar zwemmen gratis. Jongeren tot 18 jaar en studenten betalen € 2,50. Je kunt per zwemseizoen 2 x van deze mogelijkheid gebruik maken. Daarna moet je lid worden.

Over NZ Groningen
NZ Groningen heeft als missie zo veel mogelijk mensen te laten genieten van bloot zwemmen. Leeftijd, geslacht, alleengaand, samengaand, dik, dun, gezond of met beperkingen, iedereen is welkom. Wat telt is dat je respect hebt voor je medezwemmers en anders zijn accepteert. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Eikenlaan 290
9741 EW Groningen
Groningen
Nederland
Contact
E-mail
Telefoon
050 571 1400
Website
https://sport050.nl/sportlocaties/zwembad-de-parrel/
Navigatieadres
Google coördinaten
53.231536, 6.548055
map Open kaart