Naaktzwemmen Aquarena

Wordt lid

Kenmerken

Faciliteiten

  • Binnenbad
  • Recreatiebad
  • Waterglijbaan

Algemeen

  • Openbaar toegankelijk

Eten en drinken

  • Snacks
  • Maaltijden

Beschrijving

In het recreatiebad kun je genieten van het warme water van 30 graden. Je vindt hier een toffe interactieve glijbaan voor jong en oud. Kies je eigen thema tijdens je “ride”, met licht en geluid! Of ga gezellig met je hele familie tegelijk van de brede familieglijbaan. Ontspannen doe je op onze grote bubbelbank in het recreatiebad.

Doelgroepenbad

Zoek je spanning en uitdaging? Kijk hoe hoog je komt in de klimwand en laat je vallen in het 3,5 meter diepe doelgroepenbad. De water temperatuur van het bad is 30 graden. Het doelgroepenbad heeft verder een springplank.

Wedstrijdbad

In het wedstrijdbad gaat het er hard aan toe! Het bad heeft acht banen, dus er is genoeg ruimte waarin je baantjes kan trekken of je juist even flink kan uitleven. Het water in dit bad is verwarmd tot 26 graden. Bij wedstrijden kun je de zwemmers op de voet volgen vanaf de tribune of op het grote ledscherm.

Zwemvereniging Niks Um ’t Lief

Naaktzwemmen wordt geregeld door Zwemvereniging Niks Um ’t Lief. Voor naaktzwemmen is geen lidmaatschap vereist, het is voor iedereen toegankelijk. Het zwembad is splinternieuw (met een nieuwe locatie!), maar heeft wel de “oude” naam gehouden.

Naaktzwemmen Aquarena (Sportpark Meerdijk)

Actuele tijden en meer informatie vind je in onze naaktzwemkalender.

Catering

Tussen het zwemmen door kun je bij onze catering terecht voor een natje en een droogje. Je kunt gaan voor een gezonde snack of een lekker bakje patat!

Adresgegevens

Adres

Stadionplein 23
7825 SG Emmen
Drenthe
Nederland

Navigatieadres

Google coördinaten
52.775168, 6.942165
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@bargerhoek.nl
Telefoon
0591 303 266
Website
http://aquarena.zwemmeninemmen.nl