Naaktzwemmen Aquarena

Kenmerken

Faciliteiten

  • Recreatiebad
  • Binnenbad
  • Waterglijbaan

Algemeen

  • Openbaar toegankelijk

Eten en drinken

  • Snacks
  • Maaltijden

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

In het recreatiebad kun je genieten van het warme water van 30 graden. Je vindt hier een toffe interactieve glijbaan voor jong en oud. Kies je eigen thema tijdens je “ride”, met licht en geluid! Of ga gezellig met je hele familie tegelijk van de brede familieglijbaan. Ontspannen doe je op onze grote bubbelbank in het recreatiebad.

Doelgroepenbad
Zoek je spanning en uitdaging? Kijk hoe hoog je komt in de klimwand en laat je vallen in het 3,5 meter diepe doelgroepenbad. De water temperatuur van het bad is 30 graden. Het doelgroepenbad heeft verder een springplank.

Wedstrijdbad
In het wedstrijdbad gaat het er hard aan toe! Het bad heeft acht banen, dus er is genoeg ruimte waarin je baantjes kan trekken of je juist even flink kan uitleven. Het water in dit bad is verwarmd tot 26 graden. Bij wedstrijden kun je de zwemmers op de voet volgen vanaf de tribune of op het grote ledscherm.

Zwemvereniging Niks Um ’t Lief
Naaktzwemmen wordt geregeld door Zwemvereniging Niks Um ’t Lief. Voor naaktzwemmen is geen lidmaatschap vereist, het is voor iedereen toegankelijk. Het zwembad is splinternieuw (met een nieuwe locatie!), maar heeft wel de “oude” naam gehouden.

Naaktzwemmen Aquarena (Sportpark Meerdijk)

Catering
Tussen het zwemmen door kun je bij onze catering terecht voor een natje en een droogje. Je kunt gaan voor een gezonde snack of een lekker bakje patat!

Data in 2020: 22, 29 november en 6, 13  20, 27 december.
Data in 2021: 3, 10, 17, 24, 31 januari, 7, 14, 21, 28 februari, 7, 14, 21, 28 maart.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Stadionplein 23
7825 SG Emmen
Drenthe
Nederland
Contact
E-mail
info@bargerhoek.nl
Telefoon
0591 303 266
Website
http://aquarena.zwemmeninemmen.nl
Navigatieadres
Google coördinaten
52.775168, 6.942165
map Open kaart