Naaktstranden Eiland Mljet

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Kiezelstrand
  • Geschikt naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Mljet is een klein eiland in het zuiden van Kroatië in de buurt van Dubrovnik. Veel stranden en baaien dus vele mogelijkheden voor het naturisme. Mljet is enkel te bereiken met de ferry.

Heb jij Naaktstranden Eiland Mljet in Kroatië bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand in Kroatië. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Eiland Mljet
Dalmatië: Dubrovnik
Kroatië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
42.748406, 17.514783
map Open kaart