Naaktstranden Eiland Mljet

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Kiezelstrand
  • Geschikt naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Mljet is een klein eiland in het zuiden van Kroatië in de buurt van Dubrovnik. Veel stranden en baaien dus vele mogelijkheden voor het naturisme. Mljet is enkel te bereiken met de ferry.

Heb jij Naaktstranden Eiland Mljet in Kroatië bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand in Kroatië. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Eiland Mljet
Dalmatië: Dubrovnik
Kroatië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
42.748406, 17.514783
map Open kaart