Naaktstrand Zipolite

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang

Beschrijving

Naaktstrand Zipolite ontstond in de jaren ’60 en ’70 en is het enige officiële naaktstrand in Mexico. Het is circa 1.5 km lang en ligt aan de Stille Oceaan. Het is een zandstrand. Het gedeelte het dichtst bij het dorp is vooral clothing optional. Als je meer naar de zijkanten loopt vind je veel meer naaktrecreanten.

Meer over naaktstrand Zipolite

Het dorpje Zipolite staat bekend om de relaxte sfeer en om de LGBTQI-vriendelijkheid, ook veel backpackers weten het te vinden. Je kan er yoga doen, ecstatic dance en vele alternatieve workshops. Er zijn veel reisbloggers die over dit strand schreven.

Langer genieten van dit naaktstrand? Boek dan bijvoorbeeld één van de 42 kamers in Naturistenhotel Nude, dat aan dit strand ligt.

Adresgegevens

Adres

Mexico

Navigatieadres

Google coördinaten
15.6633922, -96.521372
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website