Naaktstrand Yyteri

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Yyteri ligt 10 km ten westen van Pori (Björneborg).  Het is een prachtige 6 kilometer lange strook goudkleurig zand aan de westkust van Finland. Het kijkt uit over de kille wateren van de Botnische Golf, die aan de zuidkant overgaat in de Oostzee.

Dit ondiepe zandstrand is veilig voor jonge kinderen. Zomeractiviteiten zijn onder meer surfen, beachvolleybal en tal van andere watersporten. De watertemperatuur kan een comfortabele 20 graden Celsius bereiken, soms zelfs warmer.

Bereikbaarheid Naaktstrand Yyteri

Naaktstrand Yyteri ligt ongeveer 20 kilometer ten noordwesten van het belangrijkste regionale centrum van Pori, via routes 2 en 2652. Als je van plan bent gebruik te maken van het openbaar vervoer, rijden er dagelijks bussen tussen Yyteri en het stadscentrum van Pori. Na aankomst op Helsinki-Vantaa International Airport is de afstand over de weg naar Yyteri ongeveer 260 kilometer.

Er zijn veel verschillende accommodatiemogelijkheden rond het strand, variërend van tenten tot caravans, vakantiehuizen tot bescheiden huisjes en enkele luxe villa’s die plaats bieden aan maximaal 10 bezoekers.

 

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Pori
Finland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
61.570169, 21.4600508
map Open kaart