Naaktstrand Yngsjöbadet

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Naaktstrand Yngsjöbadet ligt in de buurt van Kristianstad, circa 2.5 km van Yngsjö in de baai van Hanö (Hanöbukten) aan de Oostzee en in een nationaal park. Dit is een heel lang en ondiep zandstrand. Opgelet: bij ruwe zee staat hier een sterke stroming.

Er is een toilet en een vuilnisbak op het strand. Geen kraanwater. Het is ongeveer 2 km naar de dichtstbijzijnde (textiel)camping, Byvägens Camping, L32.

Informatie: Tel. 0046 44 13 53 35 (gemeente Kristianstad).

Bereikbaarheid Naaktstrand Yngsjöbadet

Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 500 meter naar het strand. Als u met de bus arriveert, is het 2,5 km lopen naar het strand.

 

Adresgegevens

Adres

Blekinge & Skåne
Zweden

Navigatieadres

Google coördinaten
55.862777 , 14.240789
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website