Naaktstrand Yellow Strand

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Yellow Strand is een lang strand dat ligt aan de noordelijke kant van Sligo Bay, bij Drumcliff Bay in Ierland.

Let op: dit strand is een redelijk veilig zwemstrand, maar vanwege de vrij afgelegen ligging wordt sterk aangeraden om NIET alleen te zwemmen. Kijk uit voor de stroming. Zwem nooit zeewaarts maar volgt de kust.

Bereikbaarheid Naaktstrand Yellow Strand

Neem de N15 (Sligo-Donegal) van Sligo naar Drumcliff. Sla na Drumcliff linksaf naar Carney. Kom je vanuit Ballyshannon, sla dan even voor Drumcliff rechtsaf naar Carney. Volg de hoofdweg door Carney. Deze weg maakt een scherpe bocht aan het eind van het dorp. Rijd door op deze weg en je komt bij een kruispunt met een pub aan de linkerkant. Blijf op de hoofdweg en neem de volgende weg naar links (bord Ballyconnell). Laat alle zijwegen voor wat ze zijn voor ruim 1,5 kilometer/1 mijl. Ga op het kruispunt rechtdoor. Neem na een halve kilometer het weggetje naar links. Dit weggetje gaat naar het strand. Laat de auto op de parkeerruimte aan de rechterkant en loop de laatste 450 meter naar het hek waar het weggetje ophoudt.

Heb jij foto’s van Naaktstrand Yellow Strand in Ierland?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

 

 

Adresgegevens

Adres

Connaught
Ierland

Navigatieadres

map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website