Naaktstrand Weston Mouth

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Weston Mouth is een spectaculaire en rustige plek. Kleine kiezels en “natuurlijke zwembaden” in de rotsen. Het is een gemengd strand.

Bereikbaarheid: Van Sidmouth, draai linksaf langs het strand en wandel ongeveer 1.6 km (0.99 mijl) op de kiezelstenen of vertrek vanaf Weston (ten oosten van Sidmouth) langs de A3052 en volg Weston. De wandeling vanaf Weston is erg mooi maar steil (vooral de terugtocht).

Heb jij naaktstrand Naaktstrand Weston Mouth in Engeland bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand in Engeland. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Sidmouth
EX10 0PN Weston Devon
Zuid-West
Engeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
50.685123, -3.184972
map Open kaart