Naaktstrand Vojkovice

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Zandstrand
  • Natuurwater

Beschrijving

Naaktstrand Vojkovice ligt in Tsjechïe ten noorden van de hoofdstad Praag. Het naaktstrand ligt aan het meer van Vojkovice in een prachtige natuurlijke omgeving. Dit onofficiële naaktstrand is behoorlijk druk bezocht. Het naaktstrand ligt aan de rustige achterkant van het gebied en is vrij toegankelijk voor alle bezoekers. Het water is vrij ondiep, warm en schoon, eerst zand, dan modder en waterplanten. De oevers bestaan ​​uit zand en gras.

Adresgegevens

Adres

Vojkovice
Tsjechië

Navigatieadres

Google coördinaten
50.2909991, 14.3706124
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website