Naaktstrand Uretiti

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand

Faciliteiten

  • Toilet

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Uretiti in Nieuw-Zeeland is het populairste strand van de vele Northland stranden in Nieuw – Zeeland. Het ligt in een natuurreservaat aan de oostkant van het Northland-schiereiland, de prominente landmassa die zich ten noorden van Auckland uitstrekt. Het is een heel mooi strand van wit zand, met duinen en landelijke heuvels, met uitzicht op bergachtige eilanden in de verte. Het strand is bereikbaar via het terrein van een camping.

Je vindt het naaktstrand in het zuiden (naar rechts lopen wanneer je naar het water kijkt) net iets voorbij het einde van de camping. Gedurende een groot deel van december en januari (het hoogseizoen voor de zomervakantie) kunnen alleen kampeerders die overnachten de camping oprijden. In dat geval kunnen strandbezoekers net ten noorden van de camping parkeren, waardoor de wandeling naar het naaktgebied slechts een paar minuten langer is. Gedurende de rest van het jaar is de ingang van de camping onbeheerd en kunnen strandbezoekers gratis op de camping parkeren. De camping zelf is nogal rustiek, met toiletten en koude douches beschikbaar voor strandbezoekers. Verder zijn er geen strandvoorzieningen. Houd er rekening mee dat naaktrecreatie niet is toegestaan ​​op de camping.

Bereikbaarheid Naaktstrand Uretiti

Uretiti ligt 38 km ten zuiden van Whangarei en 5 km ten noorden van Waipu: Een twee uur durende reis te noorden van Auckland. Vanaf Auckland rijd je naar het noorden op de SH1. Ongeveer 6 km voorbij de Waipu afslag, ga je rechts naar het Uretiti Beach Recreation Reserve. Achter het strand vind je een camping, die door het Department of Conservation wordt beheerd – De ingang van het Uretiti Recreation Reserve ligt direct naast een checkpoint van de politie. Net over de duinen vind je een prachtig strand en de oceaan.

Heb jij foto’s van Naaktstrand Uretiti in Nieuw-Zeeland?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

 

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Northland
Nieuw-Zeeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-35.9548896, 174.4673082
map Open kaart