Naaktstrand Umhlanga Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional

Beschrijving

Naaktstrand Umhlanga Beach is een niet-officieel naaktstrand, maar aan het eind van de lagune vind je veel naaktrecreanten.
Het is een behoorlijke klus om er komen. Het ligt dan ook behoorlijk verborgen en de plek is niet bekend bij het grote publiek. De locatie wordt al lang gebruikt door een aantal naturistenverenigingen. Het strand ligt in het natuurgebied Umhlanga Lagoon Nature Reserve.

Toegang tot Naaktstrand Umhlanga Beach

Het begin van de ingang bevindt zich aan het einde van Lagoon Drive. Bezoekers wordt verzocht hun auto te parkeren op de onopvallende parkeerplaats behorende bij het natuurgebied en dienen daarna een wandelpad te volgen.

Adresgegevens

Adres

Kwazulu-Natal
Zuid Afrika

Navigatieadres

Google coördinaten
-29.7077939, 31.0919473
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website