Naaktstrand Uddevalla – Mollön

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Geschikt voor kinderen

Beschrijving

Naaktstrand Uddevalla – Mollön in Zweden (Scandinavië) is een rotsachtige strand ligt aan de westelijke kust van het schiereiland Mollö, ongeveer 5 km ten noorden van Uddevalla. Mollön is al 25 jaar een onofficieel naaktstrand. Het is gelegen aan het westelijke strand van het schiereiland Mollö, ongeveer 5 km ten westen van Uddevalla Center. Het is het zuidelijke en westelijke deel van het schiereiland dat wordt gebruikt door naaktrecreanten. Het strand is ongeveer 300 meter breed met een klein strandje met zand voor de kinderen. Er zijn geen vuilnisbakken of toiletten op het strand. Maak gebruik van de faciliteiten van de Unda Camping op ongeveer 15 minuten afstand.

Bereikbaarheid Naaktstrand Uddevalla – Mollön

Het is gemakkelijk te vinden: rijd richting Unda Camping die goed staat aangegeven. Ongeveer 100 m voordat je bij de receptie van de camping aankomt, sla je rechtsaf richting “Mollön”. Na nog eens 500 m is er een parkeerplaats. Loop de grindweg omhoog door een hek en rechtdoor over het hek en over het weiland, het pad volgend door het bos naar de oever. Het duurt ongeveer 10 minuten om naar het strand te lopen.

Adresgegevens

Adres

W. Götaland
Zweden

Navigatieadres

Google coördinaten
58.19207732, 11.48150732
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website