Naaktstrand Torimbia

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Torimbia ligt vlakbij Llanes aan de voet van een weelderige steile helling. Het is een typisch schelpvormig strand van 500 m lang, er komt gemengd publiek.

Bereikbaarheid Naaktstrand Torimbia

Naaktstrand Torimbia is makkelijk te vinden, je kunt hier met de auto komen (de parkeerplaats is wel erg klein en mensen parkeren overal in de zomer, waardoor er enorme knelpunten ontstaan ​​in het dorp) of te voet vanuit het dorp Niembro, in Llanes. Je kunt hier ook met de fiets komen vanuit het dorp, want er is een goed onderhouden pad dat de kust volgt en het strand van Toranda en dat van Torimbia met elkaar verbindt.

Adresgegevens

Adres

Llanes
Asturias
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
43.4424, -4.8523
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website