Naaktstrand Tertsa

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Tertsa ligt ten westen van het toeristenplaatsje Mirtos aan de zuidkust van Kreta in Griekenland bij het gehucht Tertsa. Het prachtige lange naaktstrand ligt aan de westkant van het dorpje dat enkele taverna’s aan het (textieldeel van het) strand heeft.

Bereikbaarheid Naaktstrand Tertsa

Naaktstrand Red Beach is per fiets in 40 minuten te bereiken en met de auto in 10 minuten vanuit het centrum van het dorpje Myrtos te bereiken langs de kustweg. In het kleine dorpje Tertsa zijn enkele overnachtingsmogelijkheden en een paar restaurantjes.

Heb jij Naaktstrand Tertsa bezocht?

Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Contact
Navigatieadres
map Open kaart