Naaktstrand Telendos

9
Uitmuntend 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Dit eilandje wordt van het buureiland Kalymnos gescheiden door een vaargeul van 700 m en kan worden bereikt via Myrties. Om bij het naaktstrand te komen, neemt u de boot naar Telendos en vervolgen loopt u 1 km oostwaarts. Naturisme wordt waargenomen vlak na het gedeelte voor geklede bezoekers op het strand.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

9
  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  6
9

leuk strandje

Ik bezocht de locatie Met partner

We zijn er zo'n 15 jaar geleden geweest we zaten toen op Kalymnos in een appartement en gingen bijna iedere dag met het pontje naar Telendos naar het strandje, kochten bij aankomst op Telendos in de winkel wat we die dag nodig hadden en namen dat mee naar het strand. Bij het strand kon je stoelen en parasols huren meer was er niet, maar hadden we ook niet nodig. Het water was heel helder, je kon nog overstroomde huizen op de bodem zien staan, we hebben een fantastische vakantie gehad dat jaar.

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  6

29 aug 2020 - Thom Saaij

Contactinformatie

Adresgegevens
Dodekanesos
Griekenland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
36.995123, 26.917303
map Open kaart