Naaktstrand Tapotupotu Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand

Beschrijving

In de Northland omgeving zijn er vele stranden die voor naturisme ‘clothes-optional’ (kleding optioneel) recreatie geschikt zijn. Als u op zoek bent naar een leuk uitstapje is het meest noordelijke populairste strand van Nieuw-Zeeland het Tapotupotu. Het ligt ongeveer 100 km van Kaitaia. De non-naturisten gebruiken het deel dat naast de weg ligt, welke ongeveer halverwege de baai begint. Naaktzwemmers lopen verder door naar de linkerkant, steken de kreek over, voorbij de rotsenformatie welke de baai in tweeën deelt.

Adresgegevens

Adres

Tapotupotu Bay
Northland 0484 Northland
Nieuw-Zeeland

Navigatieadres

Google coördinaten
-34.435735, 172.713902
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website