Naaktstrand Svanrevet

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Svanrevet ligt ten noorden van Skanör en is een prachtig zandstrand. Het is het enige naaktstrand op het schiereiland Falsterbonäset.

Bereikbaarheid Naaktstrand Svanrevet

Je parkeert bij het gemeentehuis of in de Kyrkgatan. Aan het eind van de Kyrkgatan leidt een weg naar het strand van Skanör. Je loopt door ondiep water naar het noorden. Na circa 100 m vind je 5 km aan vrij strand. Dit strand wordt druk bezocht door naaktrecreanten.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Skanor
Blekinge & Skåne
Zweden
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
55.4286, 12.8390
map Open kaart