Naaktstrand Süẞenmühle

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Grasveld
  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Kiezelstrand
  • Beschutte ligging
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV
  • Geschikt voor kinderen

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Süẞenmühle is een officieel naturistenstrandje aan de Bodensee, ten noordwesten van Überlingen. Het kleine en beschut gelegen terrein met strand wordt actief onderhouden door leden van de vereniging FKK-Verein “Sonnenfreunde Süßenmühle”, maar het terrein is open voor het publiek en gratis toegankelijk. De naastgelegen spoorbaan en de weelderige vegetatie zorgen ervoor dat deze plek niet vanaf de openbare weg is te zien.

Bereikbaarheid Naaktstrand Süẞenmühle

Naaktstrand Süẞenmühle is gemakkelijk te bereiken via de B 31. Er zijn hier echter geen mogelijkheden om te parkeren. Creatief parkeren wordt sterk ontraden vanwege het strenge toezicht in dit natuurgebied en de bijbehorende hoge boetes. De dichtstbijzijnde parkeerplaats ligt op zo’n 1,5 km lopen. Het is daarom makkelijker om met de bus te komen. De bushalte ligt aan het begin van het korte pad dat naar het strand leidt. Dit wandelpad, dat onder het spoor door loopt, is goed toegankelijk. Loop bij de waterrand naar links (in zuidelijke richting).

Heb jij Naaktstrand Süẞenmühle in Duitsland bezocht?

Dit is de informatie die we hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van dit naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Süßenmühle 2
78354 Sipplingen
Tübingen
Baden-Württemberg
Duitsland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
47.78514741437366, 9.11980936362762
map Open kaart