Naaktstrand St. Leonards Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand

Beschrijving

Naaktstrand St. Leonards Beach ligt in Takapuna, aan de zuidkant van van de buitenwijken die bekend staan als North Shore. Het is van oudsher het meest populaire, zij het onofficiële, naaktstrand in het gebied rond de stad Auckland.

Autoriteiten hebben van oudsher een oogje dichtgeknepen voor naaktheid, maar als een middel om obsceen gedrag op het strand aan banden te leggen, hebben ze in 2002 een voorheen niet gehandhaafde lokale wet uitgevaardigd.

Naaktrecreanten en blote zwemmers worden met rust gelaten, op voorwaarde dat ze 1) ten minste 50 meter verwijderd zijn van de trappen die naar beneden leiden naar het strand, 2) zich onthouden van enig suggestief gedrag, en 3) altijd minstens 30 meter verwijderd blijven van het textielstrand.

Bereikbaarheid Naaktstrand St. Leonards Beach

Met de auto ligt St. Leonards Beach ongeveer 10-11 kilometer ten noordoosten van het centrum van Auckland en hemelsbreed ongeveer de helft van die afstand, maar dit kleine stadsstrand is afgelegen en omgeven door kliffen.

 

Adresgegevens

Adres

Takapuna
Auckland
Nieuw-Zeeland

Navigatieadres

Google coördinaten
-36.7998, 174.7912
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website