Naaktstrand Schengen

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Schengen is onderdeel van groot strandmeer Lac de Remerschen, in Luxemburg, vlakbij de grens met Duitsland. Het terrein is geopend voor dagrecreatie. Doordeweeks tot 18.00 uur en in het weekend tot 19.30 uur. De entree is €5,= per persoon. Om bij het strand te komen neem je ingang nummer 3. Door middel van borden is duidelijk aangegeven waar het FKK en textiel gedeelte zijn.

 

Heb jij foto’s van naaktstrand Naaktstrand Schengen in Luxemburg?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
F9P6+M8
5441 Schengen
luxemburg
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
49.486780, 6.360861
map Open kaart