Naaktstrand Rosenfelder

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Natuurwater
  • Beschutte ligging
  • Geschikt voor kinderen

Faciliteiten

  • Toezicht

Beschrijving

Naaktstrand Rosenfelder ligt naast het textielstrand ‘Rosenfelder’. Het naaktstrand heeft een lengte van 1.5 km en is bewaakt door de DLRG (Duitse reddingsbrigade) en via de duinen verbonden met DFK Ostsee naturistencamping. Geen honden toegestaan. Af en toe zijn badschoenen geschikt. Het water loopt langzaam af en er is geen stroming.

Bereikbaarheid Naaktstrand Rosenfelder

Op de korte weg naar het strand kom je eerst ligweide tegen. Dan is het drie meter naar beneden via een houten trap naar het strand. Het naakstrand ligt op zo’n 800 meter lopen.

Adresgegevens

Adres

Rosenfelder Strand 2
Grube
Hamburg & Schleswigholstein
Duitsland

Navigatieadres

Google coördinaten
54.2589716, 11.0770637
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website