Naaktstrand Reco Max

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Gratis toegang

Beschrijving

Bijzonderheden Naaktstrand Reco Max

Naaktstrand Reco Max is een strand gelegen aan het einde van een (doodlopende) weg in de omgeving van Cassis in Zuid Frankrijk. Je bereikt het strand door de borden te volgen die je naar het naaktstrand leiden. Je vind hier geen traditioneel zandstrand; deze locatie bestaat voornamelijk uit een grote, vlakke rotsplaat, waardoor het een unieke plek. Het strand is uitgerust met een touw aan de rechterkant van de rotsen, waardoor bezoekers gemakkelijk weer naar boven kunnen klimmen na het zwemmen. Verder langs de rechterkant is een mini-inham te vinden, met veilige locaties om van de kliffen te springen. Neem waterschoenen mee om verwondingen door de soms scherpe rotsen te voorkomen. Het strand kan enigszins moeilijk toegankelijk zijn vanwege de steile route, maar het uitzicht dat het biedt maakt het weer helemaal goed.

Vergeleken met andere nabijgelegen stranden wordt Plage Naturiste Reco Max minder bezocht, wat een rustige omgeving biedt voor de bezoekers.

Heb jij Naaktstrand Reco Max bezocht?

Wil je je ervaringen delen met andere leden door een review achter te laten? Misschien heb je ook geschikte foto’s van dit strand die wij op BlootKompas! mogen gebruiken? Mail ze naar info@blootkompas.nl

 

 

Adresgegevens

Adres

3 Imp. du Littoral
13260 Cassis
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
43.1846411937173, 6.597036235692576
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website