Naaktstrand Praia dos Nascedios

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Praia dos Nascedios is een ongewone schoonheid; het ligt ten noorden van het beroemde strand van Malhão en ten zuiden van het strand van Aivados. Met een zeer groene vegetatie en veel duin komt de naam van de vele zoetwaterbronnen die hier bestaan. De duinen in dit gebied hebben zeer witte stranden die een prachtig landschap creëren. Om naar dit naaktstrand te gaan, kun je te voet gaan op het strand van Malhão of anders met de auto.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Beja
Baixo Alentejo
Portugal
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
37.791847, -8.801872
map Open kaart