Naaktstrand Praia dos Nascedios

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Praia dos Nascedios is een ongewone schoonheid; het ligt ten noorden van het beroemde strand van Malhão en ten zuiden van het strand van Aivados. Met een zeer groene vegetatie en veel duin komt de naam van de vele zoetwaterbronnen die hier bestaan. De duinen in dit gebied hebben zeer witte stranden die een prachtig landschap creëren. Om naar dit naaktstrand te gaan, kun je te voet gaan op het strand van Malhão of anders met de auto.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Beja
Baixo Alentejo
Portugal
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
37.791847, -8.801872
map Open kaart