Naaktstrand Praia dos Nascedios

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Praia dos Nascedios is een ongewone schoonheid; het ligt ten noorden van het beroemde strand van Malhão en ten zuiden van het strand van Aivados. Met een zeer groene vegetatie en veel duin komt de naam van de vele zoetwaterbronnen die hier bestaan. De duinen in dit gebied hebben zeer witte stranden die een prachtig landschap creëren. Om naar dit naaktstrand te gaan, kun je te voet gaan op het strand van Malhão of anders met de auto.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Beja
Baixo Alentejo
Portugal
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
37.791847, -8.801872
map Open kaart