Naaktstrand Praia de Barra

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang

Beschrijving

Bijzonderheden Naaktstrand Praia de Barra

Naaktstrand Praia de Barra is een duinstrand gelegen aan het einde van het schiereiland Morrazo, in de monding van de Vigo in Spanje. Praia de Barra is het derde strand van de baai van Nerga, gescheiden van strand Viño door enkele kleine rotsen. Het is gelegen in een beschermd gebied van het Natura 2000-netwerk. Het is niet toegestaan te roken op dit strand. Het naaktstrand heeft fijn wit zand en prachtig turkooisblauw water.

Bereikbaarheid Naaktstrand Praia de Barra

Naaktstrand Praia de Barra kun je met de auto bereiken. Parkeren kun je op de openbare parkeerplaats: Rúa Preguntoiro, 36945, Pontevedra. Vervolgens wandel je door bos en duin richting zee.

 

Heb je foto’s van Naaktstrand Praia de Barra die wij mogen gebruiken op BlootKompas? Stuur ze dan naar info@blootkompas.nl

Adresgegevens

Adres

Rúa Baixada a Viñó
36945 Pontevedra
Galicië
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
42.258017, -8.8564503
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website