Naaktstrand Playon des Bayas

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee

Beschrijving

Naaktstrand Playon des Bayas is een druk bezocht strand door naturisten. Het is een uitgestrekt zandstrand in de stad Soto del Barco. Het naaktgedeelte van het strand ligt aan de oostkant en staat bekend als Los Requexinos. Zowel deze hoek als de rest van het strand valt op door de natuurlijke schoonheid van de omgeving, met donker goudkleurig zand en sterke golven.

Bereikbaarheid Naaktstrand Playon des Bayas

Toegang via de weg naar het vliegveld richting Sainte Maria del Mar, vervolgens Playon des Bayas. Parkeerplaats dichtbij.

Adresgegevens

Adres

Sablon
Asturias
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
43.5743708, -6.0483265
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website