Naaktstrand Playa Ribeira

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand

Beschrijving

Rij langs de weg van Ribeira naar Corrubedo, ongeveer op km 6 is er een afslag naar Espiñeirido. Ga 2 km verder. neem vervolgens de omweg tot je een bord vindt dat Chiringuito O Paraiso aangeeft. 200 m voorbij de paal links is een klein veld waar je de auto kunt verlaten. De laatste wandeling van ongeveer 200 m verder via een zichtbaar pad. Je bereikt een gebied met rotsen waar je naakt zonnebaders vindt.

Adresgegevens

Adres

Paseo Ribeira
15155 Fisterra, A Coruña,
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
42.904923, -9.261868
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website