Naaktstrand Playa La Gola

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Playa La Gola, ten zuiden van Alicante, is gelegen tussen de Middellandse Zee en de zoutvelden. Deze Salines de Santa Pola zijn ook bekend bij vogelaars.

Het naaktstrand ligt nogal afgelegen en kent geen voorzieningen. Op dit strand vind je rustzoekers waaronder veel naturisten.

Bereikbaarheid naaktstrand Playa La Gola

Het naaktstrand is alleen te voet bereikbaar vanaf het strand van Pinet of van Tamarit. Parkeer je auto bijvoorbeeld in Tamarit en loop vanaf de zuidpier over het strand ongeveer een kilometer richting het zuiden.

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Santa Pola
Alicante
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
38.18376562082361, -0.6025826309361612
map Open kaart