Naaktstrand Playa de Tiritaña

9
Uitmuntend 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Officieel naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het naaktstrand Playa de Tiritaña is een klein strand van zwart zand geflankeerd door rotsen, aan de monding van het kleine ravijn van Tiritaña. Het heeft een zeer aangename natuurlijke omgeving.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

9
  Blootvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
9

klein maar meer dan ok

Ik bezocht de locatie Met partner

Het is een kleine baai waar je perfect de grote toeristische drukte kunt ontsnappen. Het is een mix van naturisten, topless en geklede badgasten. De sfeer is heel ontspannen. Het is duidelijk ook een strand waar locals de hectische toeristische drukte proberen te ontsnappen. Doordat het strand klein is en vloed was, lagen we wel dicht bij elkaar (ook al was er niet zoveel volk). Bij laagtij heb je veel meer mogelijkheden. Zeer eenvoudig om in het water te gaan (zand) en dankzij de rotsen rondom worden ook de golven gebroken. De weg naar het strand is niet lang, maar wel af en toe op handen en voeten. Maar zeker te doen voor een groot deel van de mensen. Uiteraard geen enkele faciliteit op het strand.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10

17 dec 2021 - R&I

Contactinformatie

Adresgegevens
GC-500, 1451
35138 Mogán
Las Palmas de Gran Canaria
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
27.807351, -15.745630
map Open kaart