Naaktstrand Playa de Melide

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Bijzonderheden Naaktstrand Playa de Melide

Naaktstrand Playa de Melide ligt op het prachtige eiland Ons dat onderdeel is van Nationaal park Islas Atlánticas de Galicia in Spanje.

De Ons-archipel, tegenover de monding van de Pontevedra, bestaat uit twee eilanden; Ons, de grootste en nog steeds bevolkte, en Onza, de kleinste en waarvan het gebied een reservaatgebied is.

Het heeft een kust met zacht ongelijke kliffen en talloze “furna’s” zoals de Buraco do Infierno en zandbanken, vooral aan de oostkust, waaronder het strand en de duinen van Melide.

Het strand is omgeven door pijnbomen en kliffen en heeft fijn wit zand en de zee is diepblauw.  Op het strand zelf is een strandbar aanwezig maar het dorp is ook vlakbij.

Bereikbaarheid Naaktstrand Playa de Melide

De enige manier om naar het eilanden te komen is over zee met een van de veerboten voor passagiersvervoer. Auto’s zijn niet toegestaan op het eiland.

Om Ons te bezoeken, in het hoogseizoen (Heilige Week en 15 mei – 15 september), moet de bezoeker vooraf toestemming krijgen van de Xunta de Galicia om vervolgens het toegangsticket te kopen. Vraag autorisatie aan op het web: autorizacionillasatlanticas.xunta.gal. je krijgt dan een voorlopige pre-reserveringscode, waarmee je twee uur de tijd heeft om het vervoerbewijs te kopen bij een geautoriseerde rederij. Zodra het ticket is gekocht bij een geautoriseerde rederij, ontvangt je de definitieve administratieve autorisatie op het opgegeven e-mailadres of je kan het downloaden. Vergeet niet voor het instappen naar het loket van de rederij moet gaan om je ticket op te halen.

Om Cíes en Ons in het laagseizoen te bezoeken, wordt dit alleen gedaan door middel van groepen met een gids.

 

Heb je foto’s van Naaktstrand Playa de Melide die wij mogen gebruiken op BlootKompas? Stuur ze dan naar info@blootkompas.nl

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
eiland Ons
Pontvedra
Galicië
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
42.3898572, -8.9265825
map Open kaart