Naaktstrand Playa de los Saladares

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! * Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Rij over de weg van Alicante naar Guardamar en buig af richting Urbanova. Je kunt de auto in de urbanisatie achterlaten in een gebied dicht bij het strand. Gelegen in het uiterste zuiden van Alicante, in een rustige woonwijk, in een gebied van wetlands van groot belang voor het milieu, voorheen plaats van zoutuitbuiting. Je kunt genieten van zonnebaden en water over een groot oppervlak van fijn zand, weg van de stedelijke drukte.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Playa de los Saladares
Alicante
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
38.291683, -0.519946
map Open kaart