Naaktstrand Playa de los Saladares

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Rij over de weg van Alicante naar Guardamar en buig af richting Urbanova. Je kunt de auto in de urbanisatie achterlaten in een gebied dicht bij het strand. Gelegen in het uiterste zuiden van Alicante, in een rustige woonwijk, in een gebied van wetlands van groot belang voor het milieu, voorheen plaats van zoutuitbuiting. Je kunt genieten van zonnebaden en water over een groot oppervlak van fijn zand, weg van de stedelijke drukte.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Playa de los Saladares
Alicante
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
38.291683, -0.519946
map Open kaart