Naaktstrand Playa de Güi- Güi Chico

8
Zeer goed 1 review
Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Het naaktstrand Güi- Güi Chico in La Aldea de San Nicolás is een zandstrand van 350 meter lang.

Adresgegevens

Adres

La Aldea de San Nicolás
Las Palmas de Gran Canaria
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
27.948489, -15.827878
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

8
  Blootvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
8

Wat een strand!

Ik bezocht de locatie Met partner

Je moet er wat moeite voor doen, maar de beloning is groot. Enkel te bereiken al wandelend, 1u45 a 2u00 heen en je hebt minstens die zelfde tijd nodig om terug te geraken. Het pad er naar toe is makkelijk te vinden en goed te doen, maar vraagt toch wel wat fysieke inspanningen, want je moet toch een 1000 hoogtemeters verteren. Maar de uitzichten onderweg zijn de moeite en een rustig tot heel rustig strand wacht op je. Uiteraard geen enkele faciliteiten, dus genoeg water (het kan heet zijn tijdens de wandeling) en eten meebrengen. Afhankelijk van het weer, kan de zee vrij ruw zijn. Je kan altijd in het water, maar dan toch wat opletten. Bij kalm weer kan je rustig zwemmen, bij ruw weer is het meer de golven trotseren. Aan de waterkant is er fijn zand (en je kan dus makkelijk in de zee), maar het feitelijke strand is een stenen strand. Gelukkig zijn er verschillende plekken vrijgemaakt en kan je daar rustig op zand van de zon genieten. Bij eb is er uiteraard plaats genoeg. Voor zij die de rust opzoeken en graag er wat wandelen voor over hebben, dit is je plek. Het schijnt dat het in de zomermaanden (en vooral in de weekends) wel onaangenaam druk kan zijn (en dan ook minder aan naturisme wordt gedaan), maar toen wij er waren (begin november), was het perfect. We hebben 's ochtends het strand geopend en 's avonds het strand gesloten. (vergeet niet op tijd te vertrekken, gezien je nog een klein 2 uur stappen voor de boeg hebt en toch best voor donker aan je auto bent.)

  Blootvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10

17 dec 2021 - R&I

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website