Naaktstrand Playa de Guayedra

Kenmerken

Algemeen

  • Zandstrand
  • Officieel naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Een afgelegen strand met prachtig zwart strand, erg populair. Toegang: 4×4 aanbevolen. De C-810 richting La Aldea de San Nicolas voor 3 km.

Naaktstrand Playa de Guayedra is een strand van zand en stenen met meestal een constante sterke wind. Het naaktstrand ligt in de gemeente Agaete, de Noordwestkust van Las Palmas de Gran Canaria.

De toegang is via het ravijn van Guayedra, wat zowel te voet als per voertuig kan worden gedaan. Er zijn geen faciliteiten in de buurt dus neem zelf eten en drinken mee. Het is ongeveer 20 minuten lopen vanaf de parkeerplaats.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
35489 Agaete
Las Palmas de Gran Canaria
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
28.087442, -15.708892
map Open kaart