Naaktstrand Playa de Guayedra

Kenmerken

Algemeen

  • Zandstrand
  • Officieel naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Een afgelegen strand met prachtig zwart strand, erg populair. Toegang: 4×4 aanbevolen. De C-810 richting La Aldea de San Nicolas voor 3 km.

Naaktstrand Playa de Guayedra is een strand van zand en stenen met meestal een constante sterke wind. Het naaktstrand ligt in de gemeente Agaete, de Noordwestkust van Las Palmas de Gran Canaria.

De toegang is via het ravijn van Guayedra, wat zowel te voet als per voertuig kan worden gedaan. Er zijn geen faciliteiten in de buurt dus neem zelf eten en drinken mee. Het is ongeveer 20 minuten lopen vanaf de parkeerplaats.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
35489 Agaete
Las Palmas de Gran Canaria
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
28.087442, -15.708892
map Open kaart