Naaktstrand Playa de Figueiras

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand

Beschrijving

Bijzonderheden Naaktstrand Playa de Figueiras

Naaktstrand Playa de Figueiras wordt een van de mooiste stranden van heel Spanje genoemden ligt op de eilanden groep Islas Cíes in de gemeente Pontevedra in Galicië, Spanje. De Cíes-eilanden werden in 1980 uitgeroepen tot natuurpark en opgenomen in het Nationaal Park van de Atlantische eilanden van Galicië, opgericht in 2002. Dit strand staat ook bekend onder de naam Playa de los Alemanes (strand van de Duitsers) en is het enige strand van de prachtige Islas Cíes waar aan nudisme gedaan mag worden. Je waant je op een tropisch eiland vanwege het mooie witte zand, het kristalheldere zeewater en de prachtige groene omgeving.

Bereikbaarheid Naaktstrand Playa de Figueiras

De enige manier om naar de Cíes-eilanden te komen is over zee, met behulp van de veerboten voor passagiersvervoer die in en rond de Ría de Vigo varen. Auto’s zijn niet toegestaan op het eiland.

Omdat de eilanden groep een beschermd natuurgebied is, is de toegang tot het park beperkt tot 2200 dagelijkse bezoekers plus 600 kampeerders. Het is verplicht om vooraf een machtiging aan te vragen en is het raadzaam om zowel de toegangskaarten net als de camping vooraf te reserveren.

Heb je foto’s van Naaktstrand Playa de Fugueiras die wij mogen gebruiken op BlootKompas? Stuur ze dan naar info@blootkompas.nl

Adresgegevens

Adres

Camino da Costa do Bufardo
Pontevedra
Galicië
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
42.2321946, -8.9019282
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website