Naaktstrand Playa de Covachos

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee

Beschrijving

Naaktstrand Playa de Covachos is een bijzonder mooi strand van ongeveer 500 meter lang. Aan de oostkant van het strand verbindt een landengte van zand het strand met een enorme rotsachtige landmassa. Bij eb is de landengte meer dan 50 meter breed en bevolkt met zonaanbidders. Bij vloed verdwijnt de landengte volledig en wordt de rots een eiland, en ook het grootste deel van het centrale deel van het strand staat onder water.

Naaktheid kan overal op het strand worden aangetroffen, maar er is meer naaktheid aan de oostkant, op en nabij de landengte. Het strand is toegankelijk via steile stenen trappen aan de westkant.

Bereikbaarheid Naaktstrand Playa de Covachos

Dichtbij Santa Cruz de Bezana. Het strand ligt in een kreek, alleen te voet te bereiken.

Adresgegevens

Adres

Santra Cruz de Bezana
Cantabria
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
43.4648991, -3.9099088
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website