Naaktstrand Playa Beniesma

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Playa Beniesma ligt 29 kilometer ten zuiden van Castellón. Semi-stedelijke ligging. Het rustige strand is gemarkeerd als naaktstrand en er zijn borden die aangeven hoe je naar het strand kunt komen. Het strand is enige honderden meter breed en bestaat uit keien en grind. Daardoor niet geschikt voor kinderen.

Bereikbaarheid Naaktstrand Playa Beniesma

Ga vanaf het gemeentehuis van Moncófar naar het zuiden via de Av. Diputación. Als u bij de begraafplaats aankomt, neemt u op de rotonde de afslag naar links richting Playa Moncofa (Camí del Tros de la Vila). Neem op de volgende rotonde de eerste afslag naar rechts, richting Beniesma strand (en een bordje platja naturista). Neem vervolgens de tweede straat links, ook gemarkeerd met een bordje platja naturista). Vervolgens neemt u de eerste straat rechts en kunt u naast het Luz Casal park parkeren. Vanaf hier is het ongeveer 500 meter lopen door het park en richting de zee.  Volg de borden richting naturistenstrand Moncófar. Vanuit het park neem je de brug over de rivier de Belcaire en volg je de zuidelijke oever richting het strand. Daar vind je naar rechts het naaktstrand.

Heb jij Naaktstrand Playa Beniesma in Spanje bezocht?

Dit is alle informatie die we hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Calle Playa Camino Cabres, 6
12593 Moncofa
Castellón
Valencia
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
39.78565941587775, -0.1427972078879882
map Open kaart