Naaktstrand Playa Beniesma

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Playa Beniesma ligt 29 kilometer ten zuiden van Castellón. Semi-stedelijke ligging. Het rustige strand is gemarkeerd als naaktstrand en er zijn borden die aangeven hoe je naar het strand kunt komen. Het strand is enige honderden meter breed en bestaat uit keien en grind. Daardoor niet geschikt voor kinderen.

Bereikbaarheid Naaktstrand Playa Beniesma

Ga vanaf het gemeentehuis van Moncófar naar het zuiden via de Av. Diputación. Als u bij de begraafplaats aankomt, neemt u op de rotonde de afslag naar links richting Playa Moncofa (Camí del Tros de la Vila). Neem op de volgende rotonde de eerste afslag naar rechts, richting Beniesma strand (en een bordje platja naturista). Neem vervolgens de tweede straat links, ook gemarkeerd met een bordje platja naturista). Vervolgens neemt u de eerste straat rechts en kunt u naast het Luz Casal park parkeren. Vanaf hier is het ongeveer 500 meter lopen door het park en richting de zee.  Volg de borden richting naturistenstrand Moncófar. Vanuit het park neem je de brug over de rivier de Belcaire en volg je de zuidelijke oever richting het strand. Daar vind je naar rechts het naaktstrand.

Heb jij Naaktstrand Playa Beniesma in Spanje bezocht?

Dit is alle informatie die we hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Calle Playa Camino Cabres, 6
12593 Moncofa
Castellón
Valencia
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
39.78565941587775, -0.1427972078879882
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website