Naaktstrand Plage de l’Espiguette

7,7
Zeer goed 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee
 • Geschikt naaktstrand

Faciliteiten

 • Toezicht

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Michelin kaart 83, deelkaart 18 – Je neemt de RD62B. Het is nog 5 minuten lopen naar het strand, waar naturisme is toegestaan op een stuk van 488 meter op basis van een gemeentelijke verordening van 28 juni 1973.

Let op: Dit is de enige zone die wordt bewaakt door de ‘Hélio Club de l’Espiguette’. Wie naakt is buiten deze zone wordt door de politie bekeurd.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

7,7
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Faciliteiten
  4
  Zwemmen
  10
  Eten en drinken
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  8
  Geschikt voor mindervaliden
  4
7,7

Kilometers wandelen

Ik bezocht de locatie Met partner

Een heerlijk strand. Wel een stukje rijden, maar de moeite waard. Parkeren kost € 6,- per auto. Doorrijden tot het einde van het twee deel van het parkeerterrein. Als je op tijd bent kun je dicht bij de strandopgang parkeren. Op het strand linksaf, na een klein stukje lopen begint het naaktstrand. Officieel is het maar 500 meter, maar daar blijkt in de praktijk niets van. Eerst een vrij druk gedeelte voor man/vrouw-koppels (opvallend weinig kinderen), dan een deel dat geheel voor mannen gereserveerd lijkt te zijn. En dan kilometers leegte... We werden op deze site gewaarschuwd dat de politie blootlopers buiten de 500-meterzone zou bekeuren, maar daar hebben wij nooit iets van gemerkt. Wij hebben daar lange blote wandelingen gemaakt en nooit problemen ondervonden. Af en toe gaan er bootjes voor de kust voor anker en komen de opvarenden op het strand liggen. Steevast ordentelijk gekleed. Maar niemand kijkt op van langslopende naakte mensen. Iedere honderd meter steekt er een strekdam in zee. De zee is doorgaans rustig (het is de Middellandse zee, meer meer dan zee) de bodem loopt langzaam af. Het is veilig zwemmen. Vanaf onze zomerverblijfplaats is het ruim honderd kilometer rijden, maar we doen dat regelmatig met veel plezier,

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Faciliteiten
  4
  Zwemmen
  10
  Eten en drinken
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  8
  Geschikt voor mindervaliden
  4

29 aug 2019 - Piet W.

Contactinformatie

Adresgegevens
30240 Le Grau du Roi
Gard
Frankrijk
Contact
E-mail
helioclub.espiguette30@gmail.com
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
43.501886, 4.122383
map Open kaart