Naaktstrand Paleochori

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Bijzonderheden Naaktstrand Paleochori

Naaktstrand Paleochori ligt aan de zuidkust van het eiland Milos in Griekenland. Het strand is voornamelijk een kiezelstrand maar er zijn ook enkele plekjes te vinden met zand als onder grond. Op de locatie waar naakt gezond wordt zijn geen faciliteiten we adviseren je om in elk geval drinkwater mee te nemen. Het is het op een na grootste strand van Milos, van ongeveer 1500 meter lang met 3 secties, gescheiden door hoge rotsen. Het laatste deel links is het naaktstrand.

Bereikbaarheid Naaktstrand Paleochori

Er is een busdienst zo’n 6 keer per dag vanuit de havenplaats Adamantas. Check de lokaal de actuele vertrektijden.

Met de auto gaan  rij je over verharde wegen naar de zuidkant van het eiland naar het strand Paralia Paleochori. Parkeren doe je links van Artemis Seaside hotel (op de onverharde weg) en is gratis. Op dit drukke textielstrand zijn verschillende restaurants wat je goed kunt eten en drinken. Om het naaktstrand te bereiken loop je in oostelijke richting (met gezicht naar zee links af) geheel naar het eind van de baai. Hier wordt met grote regelmaat naakt in de zon gelegen.

Voorbij de rotsen ligt de laatste baai met een ongerept strand waar je ongestoord bloot kunt zonnen. Het kan wat moeilijk klauteren zijn over de rotsen, zeker bij een wat hogere zeegang. Wees voorzichtig en draag vast schoeisel.

 

Heb je foto’s van dit naaktstrand die wij mogen gebruiken op BlootKompas? Stuur ze naar info@blootkompas.com

Adresgegevens

Adres

848 00 Milos
Cycladen Eilanden
Griekenland

Navigatieadres

Google coördinaten
36.673402, 24.524724
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website