Naaktstrand Orpheus Bay

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Gratis toegang

Beschrijving

Naaktstrand Orpheus Bay vind je Auckland in Nieuw-Zeeland op het Noordereiland en ligt niet ver van de monding van de Manakau Harbour. Auckland wordt omringd door stranden en is het grootste bevolkingscentrum van Nieuw-Zeeland.

Naaktstrand Orpheus Bay is een kleine zandbaai die beschut en afgelegen is. Het ligt in de haven van Manukau, dus het heeft niet het zwarte zand en de sterke wind en stromingen van de oceaanstranden. Ga op het uiterste puntje vooral niet onder de klif zitten; er vallen vaak stukken af.

Bereikbaarheid Naaktstrand Orpheus Bay

Naaktstrand Orpheus Bay is bereikbaar via het Con Bryan Track, ongeveer halverwege, aan de rechterkant van de korte weg naar de look-out, in de buurt van Huia.

Heb jij foto’s van naaktstrand Naaktstrand Orpheus Bay in Nieuw-Zeeland?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

 

Adresgegevens

Adres

Huia
Auckland
Nieuw-Zeeland

Navigatieadres

map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website