Naaktstrand Orari Gorge

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Vanaf Christchurch zijn er meerdere routes mogelijk. Degene die door het binnenland lopen zijn mooier en de routes langs de kust zijn misschien iets moeilijker te vinden.

Neem de SH1 richting het zuiden, hierna neemt u de SH 79 richting Geraldine. (126 km van Chch) maar voor Geraldine sla rechts af op Tripp Sett Rd. Het ligt ongeveer 8 km, daar waar de asfaltweg eindigt.

Je vindt de S. Canterbury Sun Club (Tripp School) aan je linkerhand. Hierna nog ongeveer 11 km over een boeren pad dat naar de Orari Gorge parkeerplaats leidt. Zorg ervoor dat je de hekken op het boeren pad precies zo achterlaat als u ze heet aangetroffen!

Adresgegevens

Adres

Canterbury Region
Nieuw-Zeeland

Navigatieadres

Google coördinaten
-43.973623, 171.194952
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website