Naaktstrand Orari Gorge

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Vanaf Christchurch zijn er meerdere routes mogelijk. Degene die door het binnenland lopen zijn mooier en de routes langs de kust zijn misschien iets moeilijker te vinden.

Neem de SH1 richting het zuiden, hierna neemt u de SH 79 richting Geraldine. (126 km van Chch) maar voor Geraldine sla rechts af op Tripp Sett Rd. Het ligt ongeveer 8 km, daar waar de asfaltweg eindigt.

Je vindt de S. Canterbury Sun Club (Tripp School) aan je linkerhand. Hierna nog ongeveer 11 km over een boeren pad dat naar de Orari Gorge parkeerplaats leidt. Zorg ervoor dat je de hekken op het boeren pad precies zo achterlaat als u ze heet aangetroffen!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Canterbury Region
Nieuw-Zeeland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-43.973623, 171.194952
map Open kaart