Naaktstrand Ocean Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand

Beschrijving

Naaktstrand Ocean Beach is bereikbaar
Vanuit Havelock North rijd je 4 km naar het einde van de Mata Road, sla rechtsaf op de Waimarama Road en rijd ongeveer 11 km door.

Sorteer links voor bij het bord van Ocean Beach en rijd 5 km door naar het strand. Loop of rijd langs het strand (aan je rechterkant). Je zult een lang vlak strand met zandduinen aan de oceaan treffen.

Heb jij Naaktstrand Ocean Beach in Nieuw-Zeeland bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand Nieuw-Zeeland. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Ocean Beach
4180 Hawke's Bay
Rotorua
Nieuw-Zeeland

Navigatieadres

Google coördinaten
-39.742562, 177.011120
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website