Naaktstrand Niederwerth/Koblenz

Meer foto's (4)

Kenmerken

Algemeen

  • Natuurwater
  • Officieel naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Midden op de Rijn, ca 5 km noordelijk van Koblenz, ligt een groot eiland. De Zuid-westkant van dat eiland is een officieel naaktstrand. Naaktstrand Niederwerth/Koblenz is echt een unieke lokatie, want er zijn vrijwel geen openbare naaktstranden aan de Rijn. Je komt er als je van uit het oosten naar Niederwerth rijdt en dan zuidelijk blijft rijden, tot aan een voetbalveld. Daar parkeren en oostelijk langs door lopen en dan westelijk aanhouden. Gewoon het pad volgen. Mooi in de zon ligt een ca 300 m lang zand-/kiezelstrand. Er zijn geen voorzieningen, wel schaduw onder de bomen langs de oever van de Rijn.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Reihnstrasse
Niederwerth
Reihnland Palz
Deutschland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
50.383458, 7.614512
map Open kaart