Naaktstrand Niederwerth/Koblenz

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Natuurwater

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Midden op de Rijn, ca 5 km noordelijk van Koblenz, ligt een groot eiland. De Zuid-westkant van dat eiland is een officieel naaktstrand. Naaktstrand Niederwerth/Koblenz is echt een unieke lokatie, want er zijn vrijwel geen openbare naaktstranden aan de Rijn. Je komt er als je van uit het oosten naar Niederwerth rijdt en dan zuidelijk blijft rijden, tot aan een voetbalveld. Daar parkeren en oostelijk langs door lopen en dan westelijk aanhouden. Gewoon het pad volgen. Mooi in de zon ligt een ca 300 m lang zand-/kiezelstrand. Er zijn geen voorzieningen, wel schaduw onder de bomen langs de oever van de Rijn.

Heeft u afbeeldingen van Naaktstrand Niederwerth/Koblenz? Wij zouden ze graag plaatsen op BlootKompas! Stuur je foto’s naar info@blootkompas.nl o.v.v. Naaktstrand Niederwerth/Koblenz

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Reihnstrasse
Niederwerth
Reihnland Palz
Duitsland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
50.383458, 7.614512
map Open kaart