Naaktstrand Niederwerth/Koblenz

Meer foto's (4)

Kenmerken

Algemeen

  • Natuurwater
  • Officieel naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Midden op de Rijn, ca 5 km noordelijk van Koblenz, ligt een groot eiland. De Zuid-westkant van dat eiland is een officieel naaktstrand. Naaktstrand Niederwerth/Koblenz is echt een unieke lokatie, want er zijn vrijwel geen openbare naaktstranden aan de Rijn. Je komt er als je van uit het oosten naar Niederwerth rijdt en dan zuidelijk blijft rijden, tot aan een voetbalveld. Daar parkeren en oostelijk langs door lopen en dan westelijk aanhouden. Gewoon het pad volgen. Mooi in de zon ligt een ca 300 m lang zand-/kiezelstrand. Er zijn geen voorzieningen, wel schaduw onder de bomen langs de oever van de Rijn.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Reihnstrasse
Niederwerth
Reihnland Palz
Deutschland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
50.383458, 7.614512
map Open kaart