Naaktstrand Mellons Bay

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Naaktstrand Mellons Bay is er een die redelijk eenvoudig te vinden is, aangezien het niet zo ver van het Howick winkel gebied af ligt. Het gebruikelijke gedeelte is echter een goede wandeling naar rechts vanaf het hoofd strand en de parkeerplaats.

Sinds de gemeente een afschermend Pohutukawa log verwijderd heeft. lijkt het erop dat er langzaam maar zeker een daling in het gebruik optreedt.

Adresgegevens

Adres

Auckland
Nieuw-Zeeland

Navigatieadres

Google coördinaten
-36.881822, 174.929958
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website