Naaktstrand Melia Dahfni

7,3
Goed 1 review
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Geschikt naaktstrand
 • Clothing optional
 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Kiezelstrand
 • Gratis toegang

Beschrijving

Bijzonderheden Naaktstrand Melia Dahfni

Naaktstrand Melia Dahfni ligt op het eiland Zakynthos in Griekenland. Vanaf de linkerzijde van de parkeerplaats is het strand kleding optioneel. Aan de rechterkant zijn de bars. Het strand zelf trekt gezinnen, koppels en alleenstaanden. het strand is smal met weinig schaduw. Het is een prachtig strand dat onder de ruige en hoge kliffen ligt. Het strand heeft zand en rots ondergrond, op de meest plaatsen moet je over stenen het water in. Wees voorzichtig waar je gaat liggen en met het prikken van parasols in het zand, want het is een schildpaddenstrand.

Bereikbaarheid Naaktstrand Melia Dahfni

Neem vanaf Argassi de weg oostwaarts voor ongeveer 6-8 km, na het passeren van de taverna, hoog boven de zee gelegen, sla je rechtsaf een heuvel op. Dahfni-strand is aangegeven maar niet goed te zien. Als je deze weg mist, is er na twee km verderop een andere weg naar rechts gemarkeerd Melia strand. De weg naar Dafni is geëgaliseerd en op sommige plaatsen is beton en steen toegevoegd, maar de weg naar Melia is nog steeds onverhard met steile hellingen. Parkeren kun je bij het strand.

Parkeer de auto en loop ongeveer 300 meter oostwaarts langs het strand. . Je moet nog om de rotswand heen lopen om bij het strand van Melia te komen.

Heb je foto’s van dit naaktstrand die wij mogen gebruiken op BlootKompas? Stuur ze naar info@blootkompas.com

Adresgegevens

Adres

PXC4+6V Zakynthos, Greece
291 00 Zakynthos
Ionische Eilanden
Griekenland

Navigatieadres

Google coördinaten
37.720457, 20.957494
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

7,3
  Blootvriendelijkheid
  8
  Faciliteiten
  4
  Zwemmen
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2
7,3

Schitterende locatie!!!

Ik bezocht de locatie Met partner

Gedurende onze vakantie in Zakynthos hebben wij dit strand meerdere malen bezocht. Let goed op dat je de 1e afslag na de Florida Taverna neemt. De 2e afslag kom je er ook wel maar gaat grotendeels over onverharde, steile en rotsachtige weggetjes. Daar ben je niet voor verzekerd met je huurauto, maar is wel een prachtige weg 😉. Eenmaal aangekomen is het soms een beetje zoeken naar een parkeerplek. Bij de ene is deze gratis en bij de andere alleen als je wat langer blijft en beloofd wat te eten en drinken bij de strand taverna. Dat deden wij dus, niemand die overigens aan het einde van de dag controleerde of wij dat ook echt hebben gedaan. Vanuit daar is het een mooie wandeling over het geklede strand, even langs de rotspartij door het water en je komt op het naaktstrand uit. De ene keer was iedereen naakt en de andere keer zagen wij veel geklede bezoekers. Het staat nergens aangegeven dat het een naaktstrand is dus wij snappen de verwarring wel. Het publiek is zeer divers,van jong tot oud (geen kinderen), stellen, alleengaande mannen of vrouwen. Hoe meer je naar achteren loopt hoe rustiger en naakter het word. Er zijn geen voorzieningen op het naaktstrand zelf, wel waar je je auto parkeert, of je loopt een minuutje of 10 terug. Let op er zijn niet of nauwelijks schaduwplekken op het strand, dus een parasol is bijna noodzaak. Wel even extra opletten waar je je parasol insteekt want de schildpadden leggen eieren op dit strand. Het is ook een prachtige plek om te snorkelen en de kans is groot dat je dan een schildpad ziet, althans wij zagen ze wel. Het is grotendeels een zandstrand met sommige stukken kiezels of rotsen. Het water was in juni al echt heel lekker, en prachtig helder blauw. Het word niet heel snel diep en de zee was overwegend rustig op de dagen dat wij er waren. Wij hebben echt genoten van deze prachtige omgeving en raden dit strand ten zeerste aan. Maar je moet absoluut goed ter been zijn en van een uitdagend ritje in de auto houden.

  Blootvriendelijkheid
  8
  Faciliteiten
  4
  Zwemmen
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2

18 jun 2023 - Eelko

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website