Naaktstrand Melia Dahfni

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Bijzonderheden Naaktstrand Melia Dahfni

Naaktstrand Melia Dahfni ligt op het eiland Zakynthos in Griekenland. Vanaf de linkerzijde van de parkeerplaats is het strand kleding optioneel. Aan de rechterkant zijn de bars. Het strand zelf trekt gezinnen, koppels en alleenstaanden. het strand is smal met weinig schaduw. Het is een prachtig strand dat onder de ruige en hoge kliffen ligt. Het strand heeft zand en rots ondergrond, op de meest plaatsen moet je over stenen het water in. Wees voorzichtig waar je gaat liggen en met het prikken van parasols in het zand, want het is een schildpaddenstrand.

Bereikbaarheid Naaktstrand Melia Dahfni

Neem vanaf Argassi de weg oostwaarts voor ongeveer 6-8 km, na het passeren van de taverna, hoog boven de zee gelegen, sla je rechtsaf een heuvel op. Dahfni-strand is aangegeven maar niet goed te zien. Als je deze weg mist, is er na twee km verderop een andere weg naar rechts gemarkeerd Melia strand. De weg naar Dafni is geëgaliseerd en op sommige plaatsen is beton en steen toegevoegd, maar de weg naar Melia is nog steeds onverhard met steile hellingen. Parkeren kun je bij het strand.

Parkeer de auto en loop ongeveer 300 meter oostwaarts langs het strand. . Je moet nog om de rotswand heen lopen om bij het strand van Melia te komen.

Heb je foto’s van dit naaktstrand die wij mogen gebruiken op BlootKompas? Stuur ze naar info@blootkompas.com

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
PXC4+6V Zakynthos, Greece
291 00 Zakynthos
Ionische Eilanden
Griekenland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
37.720457, 20.957494
map Open kaart