Naaktstrand Malvarros de Corinto

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Malvarros de Corinto wordt officieel erkend door de gemeente Sagunto in de provincie Valencia in Spanje. Er is parkeergelegenheid aan het strand. Het strand heeft een lengte van 2200 meter en een breedte van 75 meter. Het is een grindstrand, zodra je het water ingaat, is de grond zanderig en dieper.

Bereikbaarheid Naaktstrand Malvarros de Corinto

Het ligt in Corinto, de meest noordelijke in de provincie Valencia. Het grenst in het zuiden aan de Acequia del Rey en in het noorden aan de gemeente Almenara, in Castellón.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Sagunto
Valencia
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
39.7109755, -0.2012767
map Open kaart