Naaktstrand Los Tusales

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Los Tusales is een zandstrand. Het is uitgestrekt in de breedte en lengte en ontvouwt zich tussen de zee en de beschermde duinen. Het is duidelijk bewegwijzerd en vanaf juli 2022 officieel in gebruik als naaktstrand.

Toegankelijkheid naaktstrand Los Tusales

Vanuit het noorden van de monding van de rivier de Segura, op 300 meter afstand. Die 300 textielmeters kan je vermijden door twee houten looppaden te betreden die tussen de palmbomen lopen en op het naaktstrand uitkomen. Toegang vanuit het zuiden: via houten loopbruggen.

Bereikbaarheid naaktstrand Los Tusales

Vanuit de wijk La Marina in Elche op de N-332a, net na camping La Marina linksaf slaan (volg de aanduiding naar het strand van El Rebollo) en parkeren op de parkeerplaats naast het kampeerterrein van bovengenoemde camping, lopen via voetgangersweg omgeven door pijnbomen naar het strand van El Rebollo. Eenmaal met onze voeten in het zand, met de zee voor ons, slaan we rechtsaf richting het zuiden. Op ongeveer 300 meter afstand begint de gemeente Guardamar del Segura, die ons verwelkomt met een uitnodiging om naakt te gaan.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Guardamar del Segura
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
38.1206922, -0.6435028
map Open kaart