Naaktstrand Liouquet Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee

Beschrijving

Bijzonderheden Naaktstrand Liouquet Beach

Liouquet Beach is een kiezelstrand gelegen in La Ciotat, Frankrijk. Het is het laatste strand in het departement Bouches du Rhone en ligt in de buurt van de stranden van Var en St-Cyr-sur-Mer. Het strand bestaat voornamelijk uit stenen en grote rotsen en is bereikbaar via trappen vanaf de corniche. Het is belangrijk op te merken dat toegang vanaf de rechterkant verboden is vanwege het risico op vallende rotsen, en alleen de linkerkant is geautoriseerd voor toegang. Dit is een strand waar kleding optioneel is en dat zich richt op mensen die een unieke en onconventionele strandervaring zoeken. Liouquet Beach is een aanbevolen bestemming voor mensen die een onderscheidend en ongetemd strandavontuur wensen.

Heb jij Naaktstrand Liouquet Beach bezocht?

Wil je je ervaringen delen met andere leden door een review achter te laten? Misschien heb je ook geschikte foto’s van dit strand die wij op BlootKompas! mogen gebruiken? Mail ze naar info@blootkompas.nl

Adresgegevens

Adres

Cor. du liouquet
13600 La Ciotat
Provence Alpes Côte d'Azur
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
43.182119, 5.667534
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website