Naaktstrand Le Gros Pin

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Het naaktstrand Le Gros Pin is bereikbaar via departementale weg nr. 559 na het bord ‘Cogolin 7 km’ tegenover ‘Les Résidences du Golf de Beauvallon’. Volg het pad langs het eigendom. Een klein strand van 150 m, familiaal naturisme wordt getolereerd. Parkeerplaats ligt ernaast

Adresgegevens

Adres

83310 Grimaud
Var
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
43.284045, 6.596239
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website