Naaktstrand Lac de Vassivière

4,2
Matig 2 reviews

Kenmerken

Algemeen

 • Natuurwater

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Lac de Vassivière is een mooie plek met een zandstrandje midden in de natuur op het Presqu’île de Chassagnas (schiereilandje). Parkeren kan aan de weg en via het bospad naar de oever van het meer. Overigens wordt er ook op het bospad geparkeerd. Zwemmen is officieel niet toegestaan (dus op eigen risico!).

Heb jij Naaktstrand Lac de Vassivière in Frankrijk bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand in Frankrijk. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

4,2
  Ligging
  8
  Faciliteiten
  2
  Prijs / kwaliteit
  4
  Eten en drinken
  2
  Kindvriendelijkheid
  4
  Zwemmen
  8
  Hygiëne
  5
  Prettig Bloot recreëren
  3
  Geschikt voor mindervaliden
  4
  Staat van het sanitair
  2
4,9

Even zwemmen... en weer door

Ik bezocht de locatie Met partner

Het is een openbaar naaktstrandje in een rustig gedeelte van Lac de Vassivière. Het is in het begin redelijk ondiep water en zandstrand waardoor het voor kinderen ook geschikt is. De Fransen rijden over het bospad tot vlak bij het strandje om daar met de auto in het te bos parkeren. Er zijn verder geen faciliteiten. Wij voelden ons er niet thuis door de oververtegenwoordiging van mannen die in te waterlijn staan.. te staan en te staren met hun handen in de zij. Waren gelukkig ook stellen en gezinnen die zich daar 'niets van aantrokken' en gewoon lekker aan het chillen en hun eigen ding aan het doen waren. De zwemgelegenheid wordt door voorbijgangers wandelaars en fietsers wordt gebruikt om even bloot af te koelen. Een rondwandeling over het schiereiland "Presqu'île de Chassagnas" is dan ook een leuk voorafje met als beloning een blote duik.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  2
  Prijs / kwaliteit
  6
  Eten en drinken
  2
  Kindvriendelijkheid
  6
  Zwemmen
  8
  Hygiëne
  4
  Prettig Bloot recreëren
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  6

23 dec 2020 - Maarten

3,8

afgelegen

Ik bezocht de locatie Met partner

Al 2 jaren bezocht, allebei met kano en eega. Moeilijk te bereiken, wel idyllisch syrandje. Druk bezocht en omringd door bos en heuvels. Er zijn echtparen en af en toe zie je mannen met elkaar de bosjes ingaan...

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  2
  Prijs / kwaliteit
  2
  Eten en drinken
  2
  Kindvriendelijkheid
  2
  Zwemmen
  8
  Hygiëne
  6
  Staat van het sanitair
  2
  Prettig Bloot recreëren
  4
  Geschikt voor mindervaliden
  2

07 jun 2020 - ruben

Contactinformatie

Adresgegevens
23460 Royere de Vassivière
Creuse
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
45.803664, 1.892379
map Open kaart