Naaktstrand La Petite Amérique

Kenmerken

Algemeen

  • Natuurwater

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

In de afgelopen jaren zijn er veel eerder getolereerd plekjes verdwenen of nu officieel verboden. Het enige strand dat nog steeds getolereerd wordt in het land – maar niet officieel – heet Petite Amérique en ligt aan het meer van Neuchâtel in Yvonand.

Het is ideaal gelegen in het natuurreservaat Grande Caricaie. Maar elk jaar vrezen naturisten echter dat de gemeente en/of lokale overheden de deuren zullen sluiten. Dit naaktstrand ligt in Zwitserland.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Meer van Neuchâtel
Yvonand
Zwitserland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
46.825528, 6.727312
map Open kaart