Naaktstrand La Petite Amérique

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Natuurwater

Beschrijving

In de afgelopen jaren zijn er veel eerder getolereerd plekjes verdwenen of nu officieel verboden. Het enige strand dat nog steeds getolereerd wordt in het land – maar niet officieel – heet Petite Amérique en ligt aan het meer van Neuchâtel in Yvonand.

Het is ideaal gelegen in het natuurreservaat Grande Caricaie. Maar elk jaar vrezen naturisten echter dat de gemeente en/of lokale overheden de deuren zullen sluiten. Dit naaktstrand ligt in Zwitserland.

Adresgegevens

Adres

Meer van Neuchâtel
Yvonand
Zwitserland

Navigatieadres

Google coördinaten
46.825528, 6.727312
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website