Naaktstrand La Gomera

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang

Beschrijving

La Gomera is één van de kleinere Canarische eilanden waar je ook heerlijk naakt kunt recreëren. In het westen van het eiland bij Valle Gran Rey en La Calera zijn een aantal leuke kleine naaktstranden. Playa del Inglés (niet te verwarren met Playa del Inglés op Gran Canaria), Playa de la Calera, Playa de Valle Gran Rey en Playa de las Arenas. I.v.m. de golfslag kun je hier nauwelijks zwemmen in zee. De stranden staan prima aangegeven als je de plaats inrijdt. Er hangt een gemoedelijke hippie-achtige sfeer.

In het zuiden van het eiland , ten oosten van Playa de Santiago, zijn er de naaktstranden Playa de Tapahuga, Playa del Medio, Playa de Chinguarime en Playa de Suarez. De stranden liggen wat meer beschut en je kunt hier dan ook heerlijk in zee zwemmen. Als je in Playa de Santiago richting het oosten rijdt kom je de borden vanzelf tegen. Ook hier hangt er een gemoedelijke en hippie-achtige sfeer.

Bereikbaarheid naaktstranden op La Gomera

Dit eiland, ten zuid-westen van Tenerife, is alleen met de boot bereikbaar. Op zo’n 40 minuten met de ferry van Tenerife.

 

Adresgegevens

Adres

Santa Cruz
Tenerife
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
28.111615, -17.218544
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website